Regulament

Împărtășește experiența ta pe Instagram sau Facebook, iar noi te premiem!

1. ORGANIZATOR

Wonder Family Fest organizează concursul „Împărtășește experiența ta pe Instagram sau Facebook, iar noi te premiem!”.

Pentru a fi Participant la concurs trebuie să respectați termenii din Regulamentul Oficial (denumit în continuare ,,Regulament”), în conformitate cu pașii de mai jos.

2. CONDIȚII DE PARTICIPARE

În concurs se poate înscrie orice persoană, prin postarea, în cadrul propriului canal de Social Media (Facebook sau Instagram, la alegere), a unei poze aferente campaniei derulate în locația în care se află, respectiv:

  • în Cluj-Napoca: în cadrul campaniei derulate în timpul Zilelor Clujului, poza este cea a desenului colorat pe pagina din interiorul flyer-ului primit de la reprezentanții Wonderland din Parcul Central (vezi Regulamentul dedicat AICI)
  • în București: în cadrul campaniei derulate în timpul 1uniFEST, poza este cea făcută la cabina foto din interiorul Digital Fun Corner (standul Wonder Family Fest) din parcul  Al. I. Cuza 


Postarea trebuie urmată de Like si Follow la paginile Wonder Family Fest (Facebook & Instagram).

!IMPORTANT! Postarea trebuie să conțină neapărat hashtag-ul #wonderfamilyfest. În caz contrar, participantul NU va fi eligibil pentru participarea la concurs.

3. ÎNSCRIERE

Participarea la concurs se face prin încărcarea unei fotografii (pe Instagram sau Facebook, la alegere) cu experiența ta în familie, alături de Wonder Family Fest. Pe lângă publicarea postării, sunt obligatorii acțiunile de Like și Follow a paginilor anterior menționate, împreună cu hashtag-ul #wonderfamilyfest.

Pași de urmat pentru a participa la concurs: 

  • Vizitează evenimentul în cadrul căruia se derulează campania Wonder Family Fest (Zilele Clujului sau 1uniFEST)
  • Fă o poză cu flyer-ul colorat (Zilele Clujului) și la cabina foto din cadrul Digiatal Fun Corner (1uniFEST, București)
  • Postează poza pe canalul tău de Social Media (Facebook sau Instagram)
  • Atașează în descriere hashtag-ul #wonderfamilyfest
  • Postează și așteaptă vești de la noi

Mult succes!

4. DESFĂȘURARE

Concursul se va desfășura atât pe teritoriul orașului Cluj-Napoca (în cadrul evenimentului Zilele Clujului – Parcul Central), cât și în București, în cadrul 1UNIFEST (Parcul Al. I. Cuza).

5. DURATĂ

Concursul se desfășoară în perioada 01.06.2024 și 02.06.2024.

6. DESEMNAREA CâȘTIGĂTORULUI

Extragerea câștigătorului va avea loc la interval de 24 de ore de la terminarea concursului. Aceasta va avea loc în mod aleator, folosind o platformă dedicată (ex. random.org)

7. PREMIU

În urma acestui concurs, Wonder Family Fest va oferi un pachet VIP de acces la festival pentru două familii (o singură familie câștigătoare din Cluj-Napoca și o familie din București).

Valoarea totală a premiului este între 2970 lei și 5940 lei (în dependență de numărul membrilor familiei câștigătoare, dar nu mai mult de 4).

Premiul este nominal, înregistrat pe numele câștigătorului. NU se poate transfera sau opta

pentru contravaloarea premiului în bani.

8. CONFIDENȚIALITATEA ȘI PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se angajează să mențină confidențialitatea datelor personale ale participanților și să le prelucreze în conformitate cu legislația aplicabilă, respectând principiile GDPR.

9. DISPOZIȚII FINALE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, cu condiția informării prealabile a participantilor.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze

tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. Acestea se regăsesc și pot fi consultate pe www.wonderfamilyfest.ro