Show-uri ecvestre

Calul este unul dintre animalele care creează unele dintre cele mai strânse legături cu oamenii. Dar această relație om-cal se realizează în timp și se bazează pe încredere și respect. La Wonder Family Fest v-am pregătit show-uri ecvestre de excepție în cadrul cărora veți putea admira această comuniune extraordinară.

Stiati ca...

  • caii răspund la stimuli pozitivi. Astfel, dacă te vei comporta frumos cu ei, nu vor uita acest lucru și te vor saluta cu un nechezat sau te vor lăsa să-i mângâi?
  • Cel mai mare cal din România poate să ajungă la o înălțime de peste 1,80 de metri și să cântărească peste 1.000 de kilograme?
  • un armăsar numit Fusaichi Pegasus a fost vândut de proprietarul său din Japonia unor crescători de cai din Irlanda pentru 60 de milioane de dolari?
  • cel mai scump cal din lume în prezent este calul de curse arab Frankel — prețul său la apogeul faimei a fost de 200 de milioane de dolari. A alergat 14 curse câștigătoare. În acest moment, trotter nu participă la curse, este un armăsar de reproducere a multor sportivi printre cai?