tERMENI SI CONDITII

Acesta nu este Regulamentul festivalului. Pentru a vedea Regulamentul, vă rugăm sa îl accesați aici.

TERMENI GENERALI

Bine ați venit pe website-ul oficial Wonder Family Fest (denumit în continuare ”Site-ul”). Site-ul este deținut și operat de WONDERWORLD SRL, CUI: 30878446, J12/3012/2012, cu sediul situat în Sat Feleacu, str. Jupiter 5/11, jud. Cluj, reprezentat legal prin Mârza Darius Eneea (denumit în continuare ”Compania” sau ”noi”).

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care sunteți autorizat să folosiți Site-ul, orice alte subdomenii și versiunea de mobil (colectiv denumite Site-ul) sau să interacționați cu celelalte tehnologii disponibile la fața locului sau pe web, precum WIFI-ul disponibil în incinta festivalului.

Prin folosirea Site-ului sunteți de acord cu prevederile prezenților Termeni și Condiții.

Referitor la modul în care regulile sau regulamentele adiționale afectează folosirea Site-ului, respectivele regulamente sunt introduse prin referință în prezenții termeni și condiții.

Prin folosirea Site-ului sunteți de acord cu termenii și condițiile prezente. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, încetați folosirea Site-ului imediat.

Dreptul dumneavoastra de a accesa Site-ul este condiționat de confirmarea că aveți vârsta legală de a încheia un contract cu caracter obligatoriu și că nu sunteți o persoană căreia îi este interzis accesul conform legilor României sau oricărei alte țări.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul Site-ului nostru se oferă informații despre festival și alt conținut care ar fi de interes pentru dumneavoastră, se oferă spre vânzare bilete de acces la festival, opțiuni de cazare în incinta festivalului și alte facilități/informații utile. În cazul în care se vor adăuga noi servicii, conținut sau funcții noi, utilizarea acestora face obiectul acestor termeni și condiții.

Prin ”festival” ne referim la Wonder Family Fest, care are loc în perioada 2-4 august 2024 în incinta Wonderland Resort – sat Feleacu, jud. Cluj.

MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI ALE SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice parte a Site-ului cu sau fără un anunț prealabil. Nu vom fi responsabili dacă dorim să exercităm acest drept. Prin acordul cu prezenții Termeni și Condiții luați la cunoștință și acceptați că nu garantăm accesul continuu, securizat și neîntrerupt la Site-ul nostru sau că operarea Site-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori. Luați la cunoștință faptul că folosirea Site-ului poate fi afectată negativ de numeroși factori sau circumstanțe în afara controlului nostru, de care nu suntem responsabili. Accesarea site-ului se face pe răspunderea dvs, asumându-vă orice prejudiciu ar putea interveni prin utilizarea acestuia.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ne angajăm să vă respectăm toate drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului UE nr. 679/2016. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate în întregime.

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu aveți dreptul de a vă angaja în niciuna dintre următoarele acțiuni în legătură cu Site-ul (însă fără a se limita la postarea sau transmiterea conținutului prin site) și sunteți de acord să nu folosiți Site-ul pentru a:

 • încălca sau încuraja încălcarea oricărei acte normative naționale sau internaționale;
 • impersona orice persoană sau entitate juridică sau pentru a reprezenta în mod eronat afilierea cu orice persoană sau entitate juridică;
 • încălca orice brevet, marcă înregistrată, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate sau confidențialitate sau orice drept al unei părți, sau pentru a distribui orice conținut asupra căruia nu aveți dreptul de a-l face public în mod legal, sub clauze contractuale sau responsabilități fiduciare;
 • întrerupe sau interfera cu securitatea sau folosința Site-ului sau oricărui website sau conținut în legătură cu acesta;
 • încerca să folosiți contul unei alte persoane sau pentru a crea sau folosi o identitate falsă;
 • folosi metatag-uri sau orice alt ”text ascuns” utilizând numele, mărcile înregistrate sau produsele Wonder Family Fest;
 • încerca reproducerea, derivarea sau obținerea codului sursă în orice mod, pentru orice software folosit de Site;
 • se angaja în orice activitate care afectează capacitatea oricărui terț de a folosi sau de a se bucura de serviciile Site-ului;
 • asista oricare terț în implicarea în oricare activitate interzisă de acești termeni și condiții.

 

Suplimentar, fără consimțământul nostru scris nu veți putea să:

 • reproduceți, duplicați, copiați, vindeți sau să exploatați în scop comercial orice conținut care aparține Wonder Family Fest sau care aparține de festival;
 • folosiți orice mijloc automat, high volume sau electronic (incluzând, fără a limita, roboți, crawlers, scripts sau alte mecanisme automate) pentru a accesa, monitoriza sau copia Site-ul și conținutul aferent acestuia;
 • să adăugați link-uri către Site, iframe-uri care încarcă Site-ul, să introduceți ferestre tip pop-up sau orice alt conținut care afectează interfața Site-ului.

INFORMAȚII LEGATE DE DREPTURILE DE AUTOR ȘI MARCă ÎNREGISTRATĂ

Tot conținutul, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală legate de conținut, incluzând, făra se limita la, designul, text, grafică, interfață, selecția și aranjarea acestora sunt deținute de Companie, cu toate drepturile rezervate. În unele cazuri, conținutul poate fi sub licența altor companii. Acest conținut este protejat de drepturile de proprietate intelectuală ale Companiei sau proprietarilor acestora. Toate mărcile înregistrate expuse pe Site sunt proprietatea deținătorilor respectivi și nu constituie nici o confirmare, nici o recomandare a acestor părți. Mai mult, utilizarea acestor mărci înregistrate sau link-urilor către alte site-uri nu au ca scop asocierea directă sau indirectă a respectivilor terți cu Compania.

Înțelegeți și acceptați că orice utilizare a conținutului nostru și a mărcilor noastre este strict interzisă în lipsa acordului nostru expres și prealabil, iar o încălcare a prezentei clauze atrage în sarcina dvs. sancțiuni conform legislației în vigoare, fiind ținut inclusiv la plata de daune-interese în favoarea noastră.

FOLOSIREA AUTORIZATĂ A CONȚINUTULUI

Orice utilizare a conținutului de pe Site, incluzând, însă fără a se limita la, reproducerea în alte scopuri decât cele menționate în prezentul document, modificarea, distribuția, replicarea, orice mod de extragere și exploatare a datelor sau orice alta exploatare în scopuri comerciale este strict interzisă în lipsa autorizării exprese în scris de către un reprezentant oficial al Companiei. Cu excepția motoarelor de căutare, sunteți de acord că nu veți folosi niciun robot, crawler, dispozitiv automat sau proces manual pentru a monitoriza sau copia paginile noastre web sau conținutul acestora. Veți putea folosi conținutul Site-ului exclusiv în scopuri personale, non-comerciale, cu excepțiile descrise anterior. Veți putea descărca sau printa o singură copie a oricărei porțiuni a Site-ului exclusiv pentru uz personal, în scopuri non-comerciale, cu condiția să nu se îndepărteze marca înregistrată, copyright-ul sau orice alt anunț aferent conținutului. Nu vă veți putea folosi de niciun conținut disponibil pe Site deținut de terțe persoane fără consimțământul expres al acestora.

Înțelegeți și acceptați că orice utilizare a conținutului nostru și a mărcilor noastre este strict interzisă în lipsa acordului nostru expres și prealabil, iar o încălcare a prezentei clauze atrage în sarcina dvs. sancțiuni conform legislației în vigoare, fiind ținut inclusiv la plata de daune-interese în favoarea noastră.

DISPOZITIVE MOBILE

Dacă accesați Site-ul nostru prin intermediul dispozitivelor mobile luați la cunoștință că se vor aplica tarifele standard ale companiei dumneavoastră de telefonie mobile, Compania nefiind ținută răspunzătoare în acest sens și nefiind obligată la plata de despăgubiri.

RECLAMAȚII ÎN LEGĂTURĂ CU CONȚINUTUL

Dacă considerați că orice conținut disponibil pe Site se află în contradicție cu prezenții Termeni și Condiții sau este nepotrivit, vă rugăm raportați respectivul conținut trimițând un mail la adresa CONTACT@WONDERFAMILYFEST.RO.

EVENTUALE SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR

Ne rezervăm dreptul de a modifica, schimba sau actualiza prezenții Termeni și Condiții oricând, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați în mod regulat prezentul document pentru a lua la cunoștință de eventualele schimbări. Modificările vor avea efect imediat după publicarea acestora pe Site, fără notificare prealabilă. Folosirea în continuare a Site-ului după postarea modificărilor echivalează cu luarea la cunoștință și acceptarea schimbărilor aduse și nu veți putea aduce niciun amendament prezenților termeni.