wonder adventure park

Un circuit complet de aventură și distracție cu zeci de activități pentru toate vârstele. Cățărări, traseu cu obstacole, tobogane și multe altele, toate amplasate într-un cadru natural de poveste cu aer curat și o vedere panoramică de vis.

Aici vei găsi:

Tiroliana de 600m

Bucură-te de vederea panoramică a întregului oraș Cluj-Napoca în timp ce traversezi festivalul, la înălțime. Tiroliana se desfășoară pe două segmente, iar urcarea până la punctul de pornire se va realiza cu ajutorul telescaunului. Primul segment de tiroliană va intra în circuitul de aventură, unde te vei putea bucura de activitățile puse la dispoziție și de unde te vei putea întoarce pe al doilea segment, trăind o experiență completă de distracție.

Wonder Luge

Noi le mai spunem boburi gravitaționale sau ”un fel de sănii cu roți” – de acolo și numele de de ”luge” (🇺🇸 luge = 🇷🇴 sanie ). Este o activitate din cadrul Adventure Park unde vei putea ajunge direct la coborârea de pe tiroliană. Pistele sunt proiectate cu obstacole, cotituri și tuneluri pentru a crea o experiență palpitantă pe traseu. Experiența este una potrivită pentru iubitorii de adrenalină, dar nu numai, fiind ideală pentru petrecerea timpului de calitate în familie.

Tobogane gonflabile pentru toate vârstele

Colorate, de diferite forme și dimensiuni, toboganele gonflabile sunt bucuria oricărui copil. Iar în parcul de aventură de la Wonder Family Fest ți-am pregătit tobogane pentru toată familia astfel încât copiii, părinții și, de ce nu, bunicii să se poată juca împreună. 

tobogane pentru toate vârstele

Paintball

Punct ochit, punct vopsit! 

Combinația perfectă dintre efort fizic și concentrare sporită îți va transforma experiența de festival într-o aventură cu totul specială. 

Paintball-ul este bine cunoscut ca fiind un joc de echipă aparte, contribuind la îmbunătățirea comunicării și colaborării dintre participanți. Adună-ți întreaga familie extinsă și formați echipe puternice care vor învinge orice provocare, împreună.

Tir cu Arcul

Tirul cu arcul este un sport care poate fi practicat de toată lumea, copii și adulți deopotrivă, și care îmbunătățește coordonarea și capacitatea de concentrare, dar antrenează și răbdarea. 

Știai că…

  • folosirea arcului și a săgeților a fost atestată documentar spre sfârșitul Paleoliticului superior?
  • în Japonia tirul cu arcul a devenit o formă de arte marțiale denumită kyudo? 
  • tirul cu arcul este sport național în Bhutan (sudul Asiei)? 
  • Tirul cu arcul a devenit probă olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 1900 de la Paris?
tir cu arcul